«Η Alitrip στην Ελλάδα: Ενισχύοντας τον εισερχόμενο τουρισμό»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργανώνουν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 14:40 εκδήλωση με τίτλο: «Η ALITRIP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Οργανισμού Enterprise Greece και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο King George, Πλατεία Συντάγματος.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα ALITRIP της ALIBABA από τον κ. KAI CUI Αντιπρόεδρο της ALITRIP, υπεύθυνο για την αγορά της Ευρώπης, σε 50 κορυφαίες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία) και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού και της Επιχειρηματικότητας (Σύνδεσμοι, Επιμελητήρια).

Η έλευση της ALITRIP γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την ALIBABA, όπως χαράχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τον ιδρυτή και πρόεδρο της ALIBABA κ. Jack Ma τον Ιούλιο του 2016 στην Κίνα. Μία συνάντηση για τη οποία το ΕΕΑ και ο πρόεδρος του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου συνέβαλαν καθοριστικά για να πραγματοποιηθεί.

Στόχος της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στους Κινέζους τουρίστες.

Στη συνέχεια της παρουσίασης της ALITRIP από τον κ. KAI CUI θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση από Κινέζους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης στην πλατφόρμα ALITRIP. Μέσω των συναντήσεων αυτών οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν με ακρίβεια τις λεπτομέρειες και το κόστος συνεργασίας και προώθησης στην αγορά της Κίνας.

Με δεδομένο ότι το οικοσύστημα της ALIBABA έχει σήμερα περισσότερους από 500 εκατ. Κινέζους χρήστες και ότι η πλατφόρμα ALITRIP αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για τον τουρισμό στην Κίνα, ο κοινός στόχος του 1.000.000 Κινέζων τουριστών ετησίως είναι εφικτός σε διάστημα τριετίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σήμερα διεθνώς οι Κινέζοι τουρίστες αναγνωρίζονται ως οι τουρίστες με τις υψηλότερες δαπάνες ανά ταξίδι, το αποτέλεσμα της εκδήλωσης καθίσταται εξαιρετικά σημαντικό.

Πριν από την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κλειστή διευρυμένη συνάντηση εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβέρνησης με την ηγεσία της ALITRIP, με στόχο την πρόοδο των εργασιών που έχουν ξεκινήσει από τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον ιδρυτή της ALIBABA.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

eea.gr

insurance-eea.gr

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Δείτε ακόμα