Η κοπή πίτας του ΔΣ του ΕΕΑ

Με τη σκέψη στο μέλλον, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


Στις 23 Φεβρουαρίου 2018, τα μέλη του Δ.Σ. με τα προσφιλή τους πρόσωπα, οι συνεργάτες του ΕΕΑ και πλήθος προσκεκλημένων, βρέθηκαν όλοι μαζί σε μια άκρως κοινωνική εκδήλωση στο μουσικό κέντρο «Το περιβόλι τα’ Ουρανού» και ανασκόπησαν την πορεία του επιμελητηρίου από άλλη, κοινωνική σκοπιά, αναλογίστηκαν το μέλλον και το έργο που έρχεται και ευχήθηκαν στους επαγγελματίες - μέλη καθώς και σε όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες «καλή χρονιά»!

Το «καλή χρονιά» βέβαια δεν ήταν σχήμα λόγου γιατί, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, το ΕΕΑ έχει και αυτό το χρέος να «βάλει το χέρι του» ώστε να είναι καλή, τώρα μάλιστα που αρχίζουν να εμφανίζονται σημάδια ανάκαμψης και νέες προκλήσεις στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του ΕΕΑ, έθεσε συνοπτικά τους νέους στόχους του Επιμελητηρίου για τη στήριξη των επιχειρήσεων με νέες δράσεις σε παροχή συμβολών, υπηρεσιών, εκπαίδευσης και πρακτικών. Το ΕΕΑ, τόνισε,  στοχεύει στην αναβάθμιση όλων των δράσεων και για το λόγο αυτό εκσυγχρονίζεται το ίδιο, αναβαθμίζει το ανθρώπινο δυναμικό του, τις συνεργασίες του με συνεργάτες, κοινωνικούς ετέρους και οργανισμούς και έχει ήδη συγκροτήσει επιτροπές κατά κλάδο και τομέα για να υλοποιεί πρακτικά τις δράσεις του. Ευχήθηκε δε σε όλους, «καλή χρονιά» και αποδοτικό έργο.

Τέλος, επεσήμανε ότι το ΕΕΑ, σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ,  πήρε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα μεταξύ 7 χωρών από τις 28 της ΕΕ, με στόχο να υλοποιήσει στην πράξη τη στήριξη επιχειρηματιών στη «Δεύτερη Ευκαιρία» στην επιχειρηματικότητα, πράγμα που δείχνει ότι το ΕΕΑ ξεφεύγει πλέον από τα εθνικά όρια και δρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί πολιτικοί, μεταξύ των οποίων η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο ΓΓ εμπορίου κ. Αντώνης Αυλωνίτης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς κ.α.


Δείτε ακόμα